winkel

in onze winkel kunt u terecht voor het kopen van:

  • stoffen, leer en kunstleer
  • vintage meubelen
  • stoffeermaterialen
  • onderhoud- en reinigingsproducten

verkoop van stoffen en (kunst) leer

In onze showroom treft u een grote verscheidenheid aan staalboeken van kwalitatief hoogwaardige meubelstoffen, leer en kunstleer. Prachtig geweven wollen stoffen van Kvadrat  en de Ploeg, maar ook van de merken Bogesunds en Bute. Of mooie bloempatronen van Sanderson en Morris & Co. Onder “Merkstoffen” hebben wij de belangrijkste merken voor u op een rijtje gezet.

Uiteraard zijn alle stoffen en (kunst) leer ook voor de losse verkoop. De meubelstoffen -die soms ook als gordijnstof toe te passen zijn- zijn gemiddeld 1 à 2 weken na bestelling binnen.

verkoop van stoffeermaterialen

Wilt u zelf stofferen, geen probleem. U vindt bij ons alle materialen die u nodig heeft zoals polyether, synthetische watten, agrementband, kromme naalden, klittenband, siernagels, knopen etc.  Desgewenst geven wij u advies. Ook zo zijn wij u graag van dienst.

verkoop van onderhouds- en reinigingsproducten

Voor het onderhoud en de reiniging van leer bieden wij u de producten van Oranje BV. Daarnaast zijn wij dealer van de textiel onderhouds- en reinigingsproducten van James. Klik hier voor James vlekkentips.

verkoop van vintage meubelen

U kunt ook bij ons terecht voor een leuke tweedehands Gispen stoel, een jaren 60 draaifauteuil van Artifort of een strakke Martin Visser slaapbank. Bekijk ons overzicht van de vintage meubelen die u bij ons kunt kopen.  De meeste hebben wij al nieuw gestoffeerd, maar een aantal hebben nog hun “oude jas” aan.

hupkes meubelstoffering

Halvestraat 2-4
7412 VN Deventer
T: 0570-615 033
M: 06 20976515
info@hupkesmeubelstoffering.nl

Hupkes Meubelstoffering is CBW erkend
KVK: 38018551

openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09.00-12.30 en 13.30-17.30 uur
(maandags winkel gesloten)
Zaterdags:
altijd mogelijk op afspraak.

Copyright © 2023 Hupkes meubelstoffering | Webdesign Kleurpunt.nl

Scroll naar boven