Wat stofferen wij?

Wij zijn al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het stofferen van moderne, klassieke en design zitmeubelen. Van een Gispen stoel tot een Biedemeyer bank, van een Louis XVI stoeltje tot een Spectrum bank; u treft het allemaal in onze stoffeerderij aan.  Dus ook stoelen en banken van Artifort, Cassina, Gelderland, Giorgetti, Harvink, Leolux, Montis, Pastoe, Rolf Benz, Stokke en Svedese.

Ook losse hoezen

Wij stofferen ook losse hoezen voor uw bank of fauteuil. Onze korte levertijd, in principe bent u uw meubel maar een weekje kwijt, en de grotere keuze in stoffen en leer, zijn voor menig klant reden om hun hoezen bij ons te laten maken en niet bij de fabrikant. Bovendien geeft het bestellen van losse hoezen bij de dealer lang niet altijd het gewenste strakke eindresultaat, omdat de vullingen in zo’n geval niet worden vernieuwd.

Daarnaast bekleden wij kussens van outdoor loungebanken, autostoelen, boot-, caravan- en camperkussens, motorzadels, fitness- en massagebanken, kantoor-, tandarts en kappersstoelen, wandpanelen, beddenschotten en oldtimers.

Afspraak maken

Als u erover denkt uw bank of stoel opnieuw te laten bekleden, dan maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvende prijsopgaaf. Dat kan in onze showroom, maar het liefst bij u thuis.

Benodigde stof en vulling

Zo kunnen wij beoordelen of de vulling vervangen moet worden en uitrekenen hoeveel meter stof er nodig is.

Kleur- en materiaaladvies

Ook krijgen wij gelijk een indruk van uw interieur; dat is prettig voor het juiste advies in kleur en materiaal.

Aanpassingen aan uw specifieke zitwensen

Daarnaast kijken wij of wij het zitcomfort voor u kunnen verbeteren, door bijv. een ander type vulling, het aanbrengen van een lende steun of het verhogen c.q. verlagen van uw bank of stoel.

Klik hier als u wilt dat wij contact met u opnemen voor een afspraak.

Vrijblijvende prijsopgaaf

Op basis van deze informatie laten wij u vrijblijvend weten (telefonisch of per mail) wat de kosten voor herstoffering zijn. In veel gevallen zal dit nog niet de definitieve prijs zijn, omdat u voor de uiteindelijke keuze van de stof en/of kleur vaak nog even een bezoek brengt aan onze showroom. Met uw stof-en kleurkeuze kunt u immers uitdrukking geven aan uw eigen unieke stijl, uw handtekening. Dus zaak om hier een weloverwogen keuze in te maken.

Prijsindicatie per mail

U kunt ook per mail een prijsindicatie opvragen als u foto’s van het te stofferen meubel bijvoegt. Aangezien wij vele stoffeer aspecten niet op een foto kunnen vaststellen, is dit niet meer dan een richtprijs.

Hoe lang bent u uw zitmeubel kwijt?

Als u besluit uw bank of stoel te laten stofferen, dan spreken wij in overleg met u af in welke week de stoffering kan plaatsvinden. Doorgaans halen wij uw meubel ’s maandags op en ontvangt u het aan het eind van de week weer retour; in de meeste gevallen hoeft u uw bank of stoel dus maar een weekje te missen.

hupkes meubelstoffering

Halvestraat 2-4
7412 VN Deventer
T: 0570-615 033
M: 06 20976515
info@hupkesmeubelstoffering.nl

Hupkes Meubelstoffering is CBW erkend
KVK: 38018551

openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09.00-12.30 en 13.30-17.30 uur
(maandags winkel gesloten)
Zaterdags:
altijd mogelijk op afspraak.

Copyright © 2022 Hupkes meubelstoffering | Webdesign Kleurpunt.nl

Scroll naar top