Jurrien aan de naaimachine

Onze historie

Hupkes Meubelstoffering vindt zijn oorsprong in 1968, wanneer Rien Hupkes in het huidige pand aan de Halvestraat 2-4 in Deventer samen met zijn broer “Gebroeders Hupkes” start. De stoffeerderij legt zich in de beginjaren toe op het stofferen van auto’s. Als de vraag naar autostoffering minder wordt, vindt geleidelijk de verschuiving naar meubelstofferen plaats. Rond 1980 zet Rien Hupkes het bedrijf voort, terzijde gestaan door zijn vrouw Alie en ook zoon Jurrien treedt dan in het stoffeerdersvak.

Anno nu runt Jurrien Hupkes samen met zijn vrouw Rosaria, het stoffeerbedrijf. Met grote aandacht voor uw specifieke wensen en met veel passie en precisie voor het vak, stofferen wij uw meubel weer als nieuw. Graag nodigen wij u uit verder te kijken op onze site; wij laten u graag iets proeven van ons mooie en dankbare vak!

Ons atelier

Als u onze meubelstoffeerderij aan de Halvestraat 2-4 in Deventer binnenstapt, snuift u iets op van het oude ambacht. Maar laat u niet van de wijs brengen. Dit oude ambacht, dit vakmanschap is de basis van ál ons werk; modern, klassiek of design.

Want naast de klassieke stoffering met juten singels, conische veren en een koek van crin en katoenen watten, passen we in onze stoffeerderij veelal moderne stoffeermaterialen toe. Hierbij moet u denken aan rubberen singels en nosag veren en hoogwaardige vullingen van latex (rubber) of koudschuim. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons atelier.

hupkes meubelstoffering

Halvestraat 2-4
7412 VN Deventer
T: 0570-615 033
M: 06 20976515
info@hupkesmeubelstoffering.nl

Hupkes Meubelstoffering is CBW erkend
KVK: 38018551

openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09.00-12.30 en 13.30-17.30 uur
(maandags winkel gesloten)
Zaterdags:
altijd mogelijk op afspraak.

Copyright © 2022 Hupkes meubelstoffering | Webdesign Kleurpunt.nl

Scroll naar top